Utbildningar för dig


Vill du ha en utbildning där både lärare och APL-handledare brinner för att du ska få lära dig det allra senaste inom de gröna näringarna? På Nuntorpsgymnasiet har vi fantastiska möjligheter att få använda den senaste högteknologin i branschen, arbeta med många olika slags djur, och knyta kontakter med möjliga arbetsgivare redan under utbildningen. Du får ta del av vårt stora kontaktnät, och utmanas på din egen nivå av välutbildad och engagerad personal.

Vill du läsa vidare efter gymnasiet är det inga problem. Hos oss får du både yrkesexamen och grundläggande högskolebehörighet. Vill du ut i världen på praktik kan vi ordna det med.

På Nuntorpsgymnasiet har vi utbildning inom Lantbruk och Häst. Vi har dessutom det fyraåriga gymnasiesärskoleprogrammet Skog, Mark och Djur samt Individuella gymnasiesärskoleprogrammet.

Nuntorpsgymnasiet är en liten skola med en familjär, trygg känsla. Vi brukar kalla det ”Nuntorpskänslan”. Du märker nog vad vi menar när du kommer hit!

Blir du nyfiken? Varför inte prova att skugga en av våra elever för en dag? Hör av dig till 0521-576080 så bokar vi en tid. Vi har även Öppet Hus. Se vår kalender för aktuella datum.

Sök Nuntorpsgymnasiet, så får du en utbildning som gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden, samtidigt som dörrarna mot fortsatt utbildning står öppna!