Växel 0521-576080

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0521-576080

Går du i årskurs 9?

Välkommen på
ÖPPET HUS!

Torsdag 5/11 kl. 18-20
Lördag 21/11 kl. 10-13
Onsdag 2/12 kl. 18-20
Lördag 23/1 kl. 10-13

Du är även välkommen att skugga en elev för en dag!

Anmäl dig på info@nuntorpsgymnasiet.se eller 0521-576080.

Kallelse till bolagsstämma med Naturbruk Väst AB

Tid: Torsdagen den 22 oktober kl 18.30

Plats: Nuntorpsgymnasiet, huvudbyggnaden våning 2

Kaffe serveras i Nuntorps Gårdsbistro från kl 18.00

Vi är i en större konferenssal där det finns goda möjligheter till distansering, men på grund av rådande restriktioner behöver vi ha en anmälan i förväg. Om vi skulle bli fler än 50 personer kommer ”först till kvarn att gälla”, men det kommer också att finnas möjlighet att delta via webben.

Årsbokslutet är inte reviderat men överlämnat till vår revisor som kommer att lägga fram revisionsberättelsen på stämman.

Skicka en mail till lars-goran.berg@gronaklustret.se eller sms 0730 301548 senast 15 oktober med ett meddelande enligt nedan:

Jag (NN) anmäler mig till stämman 22/10 kl 18.30

Jag vill delta på plats på Nuntorp

Jag vill delta via webben ( länk mailas innan mötet)

OBS!

Efter stämman bjuder vi in alla till en avskedfestlighetför Göran

Holmberg. Detta blir iform av en tre rätters middag med allt som hör till. Vi hoppas att så många som möjligt stannar kvar och deltar i middagen för att visa vår uppskattningför Görans stora ideella arbete under många

Anmäl ert deltagande i middagen senast 15 oktober till lars-goran.ber&eronaklustret.se eller sms 0730 301548

Klicka här (Kallelse med rapport från ordföranden)

Intresserad av nuntorpsgymnasiet

Det finns fortfarande möjlighet att börja hos oss om du inte är nöjd med vad du gör nu.

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@nuntorpsgymnasiet.se

Nuntorpsgymnasiet – en skola med traditioner och framtida visioner

Nuntorpsgymnasiet är ett fristående gymnasium med visionen att ge våra elever en kvalificerad utbildning som lever upp till behov och förväntningar inom de gröna näringarna, framför allt inom lantbruk och häst.

Skolan ägs av Naturbruk Väst AB, ett icke vinstutdelande aktiebolag där allt överskott återgår in i verksamheten. Bolaget driver naturbruksgymnasierna i Dingle och Nuntorp.

Nuntorpsgymnasiet är också en av aktörerna inom Gröna Klustret, en sammanslutning av företag inom de gröna näringarna, lokaliserade till Nuntorp. Detta ger skolan unika möjligheter att bedriva natur-bruksundervisningen på plats, då vi har tillgång till det allra senaste på maskinsidan, en toppmodern ladugård med mjölkproduktion och även stall och ridhus.

Som elev på Nuntorpsgymnasiet är du de gröna näringarnas viktigaste framtida resurs och vår gemensamma vision är att du efter avslutade studier hos oss redan har en fot inne i arbetslivet och/eller en solid grund att stå på för vidare studier.

Välkommen till Nuntorpsgymnasiet!

CG Strutz, rektor