Växel 0521-576080

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0521-576080

Jubileum på Nuntorp!

Inbjudan till Jubileum 2020, 2021 och 2022

Dags för jubileum för dig som gick ut för 5-25 år sedan, från Nuntorp!

Lördagen 9 april kl.19-24 är du och din respektive välkomna till Nuntorp!

(På grund av tidigare uppskjutna jubileum är era årgångar välkomna på lördagen)

Senaste anmälan är den 25 mars 2022. Tar tid att synliggöra inbetalningarna!

Pris 330 kr/person.

Anmälan gör du genom att betala in till bankgiro: 5095-1276.

Skriv i meddelanderutan avgångsår och namn. Exempel; Jo 82 Håkan Sjöberg.

Vid eventuella frågor eller funderingar maila nuntorpselevforbund@hotmail.com eller information ring Petter Rydén 0706-94 38 31 kvällstid.

Maten är närproducerad:
Helstekt benfri kotlett från Dalsland med rostad potatis (Gällenäs), rosépepparsås samt en vårinspirerad sallad.
Dessert vaniljpannacotta med skogens bär.

Specialkost är viktigt att anmäla i tid till mailen eller till Petter via telefon!

Under kvällen; information om och vad som händer på er gamla skola.

Klockan 21:15 hålls elevförbundets årsmöte för 2021.

Hej vårdnadshavare och elever

Carl-Göran Strutz

cg.strutz@nuntorpsgymnasiet.se

9 februari 2022

Hej vårdnadshavare och elever

Från och med idag, den 9 februari, avvecklas de flesta åtgärder mot covid-19. Det som nu gäller är att stanna hemma och sjukanmäla sig samt undvika kontakt med andra om du känner dig sjuk och har symtom på som kan vara tecken på covid-19. Detta gäller även om dig som har haft covid-19 tidigare. Syftet med att stanna hemma är att inte smitta andra.  Du behöver inte längre stanna hemma om du bor tillsammans med någon som har covid-19 så länge som du inte har symtom eller blir sjuk.

Pandemin är fortfarande i ett läge med en hög smittspridning i samhället men med fortsatta försiktighetsåtgärder kan vi hålla spridningen under kontroll. Fr o m idag är det närundervisning på plats i skolan som gäller. Om smittspridningen tar fart igen kan detta ändras med kort varsel.

Tänk på att fortsatt ha en god handhygien och att alla har ett ansvar att skydda sig själva och andra mot spridning av covid-19.

Mvh/CG Strutz

Öppet Hus lördag 29 januari

Välkommen att besöka oss för en guidad rundtur, eller för att träffa oss och ställa frågor!

Boka rundtur kl 10, 11 eller 12 eller kom på Drop-in till skolhuset mellan kl 13-14.

Anmäl dig till info@nuntorpsgymnasiet.se eller ringer 0521-576080.

Varmt välkomna, alla högstadieelever och anhöriga!

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@nuntorpsgymnasiet.se

Nuntorpsgymnasiet – en skola med traditioner och framtida visioner

Nuntorpsgymnasiet är ett fristående gymnasium med visionen att ge våra elever en kvalificerad utbildning som lever upp till behov och förväntningar inom de gröna näringarna, framför allt inom lantbruk och häst.

Skolan ägs av Naturbruk Väst AB, ett icke vinstutdelande aktiebolag där allt överskott återgår in i verksamheten. Bolaget driver naturbruksgymnasierna i Dingle och Nuntorp.

Nuntorpsgymnasiet är också en av aktörerna inom Gröna Klustret, en sammanslutning av företag inom de gröna näringarna, lokaliserade till Nuntorp. Detta ger skolan unika möjligheter att bedriva natur-bruksundervisningen på plats, då vi har tillgång till det allra senaste på maskinsidan, en toppmodern ladugård med mjölkproduktion och även stall och ridhus.

Som elev på Nuntorpsgymnasiet är du de gröna näringarnas viktigaste framtida resurs och vår gemensamma vision är att du efter avslutade studier hos oss redan har en fot inne i arbetslivet och/eller en solid grund att stå på för vidare studier.

Välkommen till Nuntorpsgymnasiet!

CG Strutz, rektor