Växel 0521-576080

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0521-576080

Tack för läsåret 21-22!

Då har vi avrundat ännu ett läsår. Våra första studenter har skickats ut på nya äventyr i livet, och vi ser fram emot att välkomna nya ettor till hösten. Vi är så glada att se att intresset för Nuntorpsgymnasiet är stort!

Vi startar höstterminen v. 33:
Elever som startar terminen med 3 veckor APL (NB2 och NB3 samt vissa elever på IMYRK): start måndag 15/8

Elever som startar terminen på skolan (NB1, SMD1-4, IMYRK 1 samt vissa elever i IMYRK 2-3): start tisdag 16/8.

Mer information kommer till er i ett sommarbrev längre fram i sommar!

Trevlig sommar önskar vi alla, och passar på att tacka alla våra samarbetspartners för mycket gott samarbete under läsåret!

Boka privat rundtur på Nuntorpsgymnasiet!

Boka skuggning för en dag, eller ta med dina föräldrar på en privat rundtur av skolan! Hör av dig till oss på info@nuntorpsgymnasiet.se eller 0521-576080 så hittar vi en tid som passar! Vi skickar dig gärna en katalog om du vill.

Varmt välkommen till oss!

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@nuntorpsgymnasiet.se

Nuntorpsgymnasiet – en skola med traditioner och framtida visioner

Nuntorpsgymnasiet är ett fristående gymnasium med visionen att ge våra elever en kvalificerad utbildning som lever upp till behov och förväntningar inom de gröna näringarna, framför allt inom lantbruk och häst.

Skolan ägs av Naturbruk Väst AB, ett icke vinstutdelande aktiebolag där allt överskott återgår in i verksamheten. Bolaget driver naturbruksgymnasierna i Dingle och Nuntorp.

Nuntorpsgymnasiet är också en av aktörerna inom Gröna Klustret, en sammanslutning av företag inom de gröna näringarna, lokaliserade till Nuntorp. Detta ger skolan unika möjligheter att bedriva natur-bruksundervisningen på plats, då vi har tillgång till det allra senaste på maskinsidan, en toppmodern ladugård med mjölkproduktion och även stall och ridhus.

Som elev på Nuntorpsgymnasiet är du de gröna näringarnas viktigaste framtida resurs och vår gemensamma vision är att du efter avslutade studier hos oss redan har en fot inne i arbetslivet och/eller en solid grund att stå på för vidare studier.

Välkommen till Nuntorpsgymnasiet!

CG Strutz, rektor