Jordbruk

Ansök till Nuntorp särskola

Ansökan till 4-åriga Särskoleprogrammet vid Nuntorpsgymnasiet med start höstterminen 2019

Du kan ladda ner blankett för att söka här som Wordfil klicka här

Skolstart på Nuntorp ht 2019

Hjärtligt välkomna till en spännande höst på Nuntorpsgymnasiet. Vi ser alla fram emot att få träffa er.
Skolan startar Måndag 19 Augusti.

• Schema
  • 10.00 Inflyttning elevboende ( Bara för dig som bor på elevhemmet)
  • 12.00 Lunch för alla elever på Nuntorps Bistro
  • 13.00 Lektionsstart i sal ”Stacken”
  • 18.00 Slut för dagen
Eventuella matallergier anmäls till lotta.harlogsbyn@gmail.com

Välkomstbrev till nya Studenter på Nuntorp (Välkomstbrev)

Dinglegymnasiet AB har fått tillstånd att få starta upp Nuntorpsgymnasiet från ht 2019. Inriktningen för Nuntorpsgymnasiet kommer att vara häst, lantbruk samt särskola.

Dinglegymnasiet har under en tid fört dialoger med ett flertal företagare och företrädare inom dom gröna näringarna i Dalsland som alla vittnar om ett mycket starkt behov utav utbildad personal för framtiden. Genom att förlägga en naturbruksutbildning på Nuntorp kommer vi kunna utbilda arbetskraft med rätt kompetens för det gröna näringarna.

På området kommer också finnas ett starkt nätverk av olika företag inom de gröna näringarna som Nuntorpsgymnasiet kommer att samarbeta med.

Du kan ladda ner våran gymnasiekatalog i PDF format klicka här