På Dinglegymnasiet föds det varje år många ungar i vårt djurhus som del i elevernas utbildning. Tyvärr kan vi inte behålla alla djurungarna och måste därför sälja en del av dem. Vi är väldigt måna om att alla djur får det bra i sina nya hem. Våra elever och personal hjälper er så att ni får den information ni behöver om hur ert nya sällskapsdjur skall tas omhand på bästa sätt!

Vid intresse kontakta Marita på mejl: djurhuset@dinglegymnasiet.se

Just nu har vi dessa djur till försäljning:

Kaninungar lev. klara 20/5

250 kronor

Marsvinsungar

300 kronor

Dvärg hamsterungar

125 kronor

Gerbil ungar

100 kronor

Vandrande pinnar

Möss

Undulater

Nymfparakiter

Skrattduvor

Zebrafinkar

Diamantduvor

Körsbärsräkor

Guppy

I vårt stora växthus driver vi varje år upp många olika växter som vi säljer. Från sen vår till höst odlar vi bland annat sallad, gurka, kryddväxter och tomater. Vi har även många sommarblommor till försäljning. Till jul har vi amaryllis och julstjärnor i många fina färger. Växterna och utbudet varierar med året så ha koll på denna sidan så hittar ni vad vi har för tillfället!

Observera! För att möjliggöra försäljning från våra odlingar nu i Corona-tider inför vi förbeställningar!

Enklast att beställa från vårt sortiment är att ringa 0723180048 eller skicka ett mail på carina@dinglegymnasiet.se ange vilka plantor/grönsaker och antal ni önskar beställa. Fyll i önskad utlämningstid och dag (vardagar 9-15) ni önskar. Ni kommer få ett bekräftelse mail så ni vet vi mottagit och läst er order.

Liten Petunia dubbel orange 40kr

Paprikaplantor 30kr

Tomatplantor 40kr

Ampeljordgubbe 20kr