Växel 0524-42800

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0524-42800

Nyfiken på våra utbildningar? Här kan du se filmer från inriktningarna!

Går du i årskurs 9? Är du nyfiken på naturbruksprogrammet? Se våra filmer om de olika inriktningarna, elever, personal och djur visar vad de brukar göra på utbildningen!
Trädgård
Häst
Djurvård

Till elever och vårdnadshavare på Dinglegymnasiet 20/12

I fredags eftermiddag meddelade regeringen återigen nya direktiv för landets gymnasieskolor och kravet på distansundervisning förlängs till 24 januari 2021. För våra skolors del innebär det att vi måste förlänga den redan planerade fjärrundervisningen med ytterligare en vecka.
På individnivå kommer vi dock att erbjuda viss undervisning på plats i skolorna. Det kan antingen handla om inviduella åtgärder eller för att få till praktiska moment i naturbrukskurserna.
Vi återkommer med mer information om detta efter helgerna.
Har ni frågor, går det naturligtvis bra att höra av sig till:

elisabeth@dinglegymnasiet.se, mobil 073-8155333”

Julklappstips i gårdsbutiken!

Välkomna att besöka vår gårdsbutik, eller beställ varor och hämta på en tid som passar dig! Vi har julstjärnor, amaryllis, julgrupper, honung, rapsolja, vitkål, potatis, äpplemust, stickade vantar, mössor o sockor o dockor, tunnbröd, eldstubbar samt lammskinn till försäljning. Kanske hittar du en julklapp till någon!

Kontakta Carina om du vill beställa 072-3180048
Gårdsbutiken är öppen fredagar kl 13-16

Välkomna!

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@dinglegymnasiet.se

Niklas Olsson gick efter Dingle in i föräldraföretaget som bedriver mjölkproduktion och växtodling. Niklas gick även med som deltidsbrandman och åker nu ut som styrkeledare.

”Min tid på Dingle var de tre roligaste åren under skolåren. Vänner för livet och breda utbildningsmöjligeter inom många olika inriktningar. Hade man fått chansen att göra om de hade jag gjort de utan att tveka.”

Sanna har efter Dingle läst vidare till husdjursagronom på Sveriges lantbruksuniversitet. Idag jobbar hon som fältkontrollant för länsstyrelsen i Jönköpings län.

”jag tyckte Dingle var en mycket rolig och inspirerande tid som gav mig en bra plattform, både genom kontakter och via kunskap. Lärarna var alltid engagerade och utbildningen var ganska bred vilket gjorde att man inte låste in sig i ett spår vilket jag idag känner är en stor vinst när jag utbildat mig till husdjursagronom.”