Växel 0524-42800

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0524-42800

Med anledning av regeringsbeslutet 3 december

Med anledning av regeringsbeslutet idag angående gymnasieskolorna kommer Dinglegymnasiet och Nuntorpsgymnasiet att komma ut med information inför de närmaste skolveckorna under fredagen 4 dec.

Filmer från inriktningarna!

Går du i årskurs 9? Är du nyfiken på naturbruksprogrammet? Se våra filmer om de olika inriktningarna, elever, personal och djur visar vad de brukar göra på utbildningen!
Trädgård
Häst
Djurvård

inställda besöksdagar + öppet hus

Tyvärr är samtliga besöksdagar och öppet hus fram till årsskiftet inställda.
Vi tar dock emot enskilda besökare på bokade tider för att visa skolan och informera om våra utbildningar.
Vill du boka en tid? Maila då till:  linn@dinglegymnasiet.se

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@dinglegymnasiet.se

Niklas Olsson gick efter Dingle in i föräldraföretaget som bedriver mjölkproduktion och växtodling. Niklas gick även med som deltidsbrandman och åker nu ut som styrkeledare.

”Min tid på Dingle var de tre roligaste åren under skolåren. Vänner för livet och breda utbildningsmöjligeter inom många olika inriktningar. Hade man fått chansen att göra om de hade jag gjort de utan att tveka.”

Sanna har efter Dingle läst vidare till husdjursagronom på Sveriges lantbruksuniversitet. Idag jobbar hon som fältkontrollant för länsstyrelsen i Jönköpings län.

”jag tyckte Dingle var en mycket rolig och inspirerande tid som gav mig en bra plattform, både genom kontakter och via kunskap. Lärarna var alltid engagerade och utbildningen var ganska bred vilket gjorde att man inte låste in sig i ett spår vilket jag idag känner är en stor vinst när jag utbildat mig till husdjursagronom.”