Växel 0524-42800

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0524-42800

Besöksdagar & öppet hus

Besöksdag:

25/1 Kl: 10.00-12.00

Öppet hus:
25/4 10-14

Skugga på skolan?

Om du är intresserad av att komma och skugga en dag för att se hur en skoldag kan se ut hos oss, är du välkommen att höra av dig till: linn@dinglegymnasiet.se

Utefter vad du vill se, planerar vi en dag som passar dig!

Inte försent

Du vet väl att det inte är försent att söka till oss! På Dingle erbjuder vi ett heltäckande gymnasieprogram där du kan utbilda dig till en framtid med jobb inom djurpark, häst, hund, smådjur, trädgård och lantbruk. Vi har ett fint internat där man bor i eget rum med egen toalett. På Dinglegymnasiet har man aldrig tråkigt!

Gymnasiekatalog

Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@dinglegymnasiet.se

Niklas Olsson gick efter Dingle in i föräldraföretaget som bedriver mjölkproduktion och växtodling. Niklas gick även med som deltidsbrandman och åker nu ut som styrkeledare.

”Min tid på Dingle var de tre roligaste åren under skolåren. Vänner för livet och breda utbildningsmöjligeter inom många olika inriktningar. Hade man fått chansen att göra om de hade jag gjort de utan att tveka.”

Sanna har efter Dingle läst vidare till husdjursagronom på Sveriges lantbruksuniversitet. Idag jobbar hon som fältkontrollant för länsstyrelsen i Jönköpings län.

”jag tyckte Dingle var en mycket rolig och inspirerande tid som gav mig en bra plattform, både genom kontakter och via kunskap. Lärarna var alltid engagerade och utbildningen var ganska bred vilket gjorde att man inte låste in sig i ett spår vilket jag idag känner är en stor vinst när jag utbildat mig till husdjursagronom.”