Växel 0524-42800

Kontakta oss


Vill du komma i kontakt med oss går det bra att skicka ett mail eller
ringa växeln på 0524-42800

Kallelse till bolagsstämma med Naturbruk Väst AB

Tid: Torsdagen den 22 oktober kl 18.30

Plats: Nuntorpsgymnasiet, huvudbyggnaden våning 2

Kaffe serveras i Nuntorps Gårdsbistro från kl 18.00

Vi är i en större konferenssal där det finns goda möjligheter till distansering, men på grund av rådande restriktioner behöver vi ha en anmälan i förväg. Om vi skulle bli fler än 50 personer kommer ”först till kvarn att gälla”, men det kommer också att finnas möjlighet att delta via webben.

Årsbokslutet är inte reviderat men överlämnat till vår revisor som kommer att lägga fram revisionsberättelsen på stämman.

Skicka en mail till lars-goran.berg@gronaklustret.se eller sms 0730 301548 senast 15 oktober med ett meddelande enligt nedan:

Jag (NN) anmäler mig till stämman 22/10 kl 18.30

Jag vill delta på plats på Nuntorp

Jag vill delta via webben ( länk mailas innan mötet)

OBS!

Efter stämman bjuder vi in alla till en avskedfestlighetför Göran

Holmberg. Detta blir iform av en tre rätters middag med allt som hör till. Vi hoppas att så många som möjligt stannar kvar och deltar i middagen för att visa vår uppskattningför Görans stora ideella arbete under många

Anmäl ert deltagande i middagen senast 15 oktober till lars-goran.ber&eronaklustret.se eller sms 0730 301548

Klicka här (Kallelse med rapport från ordföranden)

_____________________________________________________________________________

Det finns fortfarande möjlighet att börja hos oss om du inte är nöjd med vad du gör nu.

Vi vill varmt välkomna våra blivande elever till höstterminen 2020. För dig som ska börja på Dinglegymnasiet har vi skapat en sida med viktig information. Du hittar informationen under skolinfo, ny elev. För att komma direkt till sidan kan du klicka här.

 

_____________________________________________________________________________

Intresserad av dinglegymnasiet

Besöksdagar & öppet hus

Besökskväll 12/10 16.30-18.00
Besöksdag 23/10 14-16
Besökskväll 4/11 14-16
Besöksdag 13/11 14-16
julmarknad 25/11 Öppet hus 28/11
Besöksdag 11/12 14-16
Besöksdag 16/1
Öppet hus 24/4

_____________________________________________________________________________

Gymnasiekatalog


Har du missat vår gymnasiekatalog? ladda ner den genom att trycka på bilden bredvid eller beställ ett eget ex genom att maila info@dinglegymnasiet.se

Niklas Olsson gick efter Dingle in i föräldraföretaget som bedriver mjölkproduktion och växtodling. Niklas gick även med som deltidsbrandman och åker nu ut som styrkeledare.

”Min tid på Dingle var de tre roligaste åren under skolåren. Vänner för livet och breda utbildningsmöjligeter inom många olika inriktningar. Hade man fått chansen att göra om de hade jag gjort de utan att tveka.”

Sanna har efter Dingle läst vidare till husdjursagronom på Sveriges lantbruksuniversitet. Idag jobbar hon som fältkontrollant för länsstyrelsen i Jönköpings län.

”jag tyckte Dingle var en mycket rolig och inspirerande tid som gav mig en bra plattform, både genom kontakter och via kunskap. Lärarna var alltid engagerade och utbildningen var ganska bred vilket gjorde att man inte låste in sig i ett spår vilket jag idag känner är en stor vinst när jag utbildat mig till husdjursagronom.”